Użytkownik jarekem napisał(a):
Witam
Jako, że to mój pierwszy post, chciałbym napisać kilka słów na początek.
Pomysł i sam serwis jest moim zdaniem genialny. Chociaż wiadomo, że korzystają z niego raczej młode osoby, a te zazwyczaj dzwonią na numery komórkowe. Ale wiadomo, że komórki są dużo droższe. Dlatego możliwość dzwonienia na numery stacjonarne już jest czymś wspaniałym. Jednak jest jeszcze pewne ograniczenie.
Ale do rzeczy. Myślę, że przydałby się bardzo jakiś telefon internetowy wbudowany w przeglądarkę. Może coś na wzór tego ze strony otineo. Po wyborze numeru cyfry mogłyby znikać i dalej pojawiałoby się reklama w takie formie jak teraz z możliwością zakończenia rozmowy. Ja przynajmniej tak to widzę. Sam nie mam stacjonarnego telefonu w domu, dlatego korzystanie z reklamofonu jest dla mnie w dużym stopniu ograniczone.
Pozdrawiam i proszę o przemyślenie mojego pomysłu, Jarek
To trochę nie realny pomysł moim zdaniem i aby go wprowadzić należało by od początku zaprojektować taki system. To jak byśmy chcieli dodać obsługę systemu plików unix do Ms Windows bez ingerencji w dysk twardy :)
trochę zamieszałem...
Wszak - pomysł wart jest uwagi - jednak już sama idea wykonywania darmowych połączeń jest świetną alternatywą dla wykonywania połączeń płatnych - i jest się na czym skupić.